به گزارش فاطر۲۴ ، حجت الاسلام و المسلمین عسگر دیرباز اظهار داشت : سفر رئیس جمهور می تواند کمک بسیار خوبی برای استان باشد به شرط اینکه به صحبت هایی که زده می شود عمل شود.
وی گفت : مشکلات بسیاری امروز برای مردم ایجاد شده که می توان به افزایش بیکاری و نبود رونق بازار که نیاز است دولت برای حل آن تدبیر نماید و این تنها با افزایش نظارت و انجام درست قوانین ممکن خواهد بود که در ماه های اخیر شاهد کم توجهی در این زمینه بودیم .
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد : مردم آذربایجان غربی عمده درخواستشان توجه به مشکلات اقتصادی و به خصوص کمک جهت رونق بازار محصولات کشاورزی و در کنار آن اصلاح جاده های استان که شاهد تصادفات بسیاری هستیم .
دیرباز با اشاره به افتتاح بیمارستانی در خوی همزمان با سفر روحانی گفت : در حوزه بهداشت و درمان نیز استان نیازمند توجه بیشتر مسئولین بوده و این امر با فراهم نمودن شرایط خدمت از توسط دولت ممکن خواهد بود .
وی در پایان خاطر نشان کرد : امروز دریاچه ارومیه نیز به دلیل عدم تدبیر لازم دچار مشکلات فراوانی است که اگر مورد توجه قرار نگرفته و طرح و برنامه ویژه ای برای آن تنظیم نشود ، مشکلات بسیاری برای دیگر استان ها و به خصوص مردم استان خودمان ایجاد خواهد کرد .