به گزارش فاطر۲۴ ، ابراهیم محمدی با اشاره به اینکه آذربایجانغربی دارای سه هزار و ۲۰۰ مدرسه در مناطق روستایی است اظهار کرد: این مدارس ۶۰ درصد کل مدارس استان را شامل شده اما از نظر تعداد دانش آموزان تنها ۳۰ درصد در مناطق روستایی تحصیل میکنند که نشان از پراکندگی واحدهای آموزشی استان دارد.
وی بیان کرد: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، خانواده بزرگترین بازوی نظام تعلیم و تربیت است و اهداف این سند در بین خانواده فرهنگسازی شود.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی با بیان اینکه تاثیر خانواده در خصوص آینده پژوهی نسل آینده بسیار ویژه است افزود: امروز شکاف عمیق نسلی را شاهد هستیم چراکه نگاه به زندگی متفاوت شده و خواسته های نسل امروز با نسلهای گذشته متفاوت است.
محمدی گفت: خانواده نقش مهمی در پیشگیری از تهدیدهای آسیبهای اجتماعی دارد و امروز فاصله از آموزه های دینی بنیان خانواده ها را تهدید میکند.
وی بیان کرد: حیات طیبه بشری که هدف سند تحول بنیادین است، با مشارکت فعال خانواده ها در فرآیند تعلیم و تربیت ممکن خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی با اشاره به مدارس دارای انجمن اولیا و مربیان در سطح استان افزود: از تعداد ۴هزار و ۷۲۹ مدرسه استان تعداد ۴هزار و ۲۲۵ مدرسه دارای انجمن اولیا و مربیان بوده که از این تعداد، ۲۲هزار و ۳۷۸ نفر اولیا دانش آموزان در انجمن اولیا و مربیان مدارس استان عضو هستند.
وی تصریح کرد: سال تحصیلی گذشته تعداد دو هزار و ۵۹۳ دوره آموزش خانواده با حضور ۱۰۸هزار نفر از اولیا در سطح استان برگزار شد.
محمدی گفت: سال تحصیلی گذشته تعداد ۱۰ مرکز راهنمایی و مشاوره خانواده در سطح استان فعال بود که بیش از ۴هزار مورد مراجعه داشته اند.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانغربی افزود: سرویس حمل و نقل دانش آموزان با تعداد ۲هزار و ۶۶۹ خودرو در قالب پیمانکاری برای ۳۷هزار و ۹۶۹ نفر از دانش آموزان استان خدمات رسانی کردند.
منبع : فارس