به گزارش فاطر ۲۴ ؛ حجت الاسلام احمد علیپور با اشاره به برگزاری جشن نیمه شعبان در ۵۰۰ نقطه شهر اظهار کرد: این جشن در محلات، مساجد، هئیت های مذهبی و حسینیه ها برگزار می شود.
وی تصریح کرد: جشن های اعیاد شعبانیه فرصت مناسبی برای تبیین اهمیت و ضرورت فرهنگ مهدویت است و باید از ظرفیت های معنوی و فرهنگی این ایام برای تبیین اهداف دینی استفاده کنیم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی ارومیه ادامه داد: برنامههای متعددی در شهرستان برای نیمه شعبان تدارک دیده شده که یکی از مهمترین برنامهها فضاسازی و زیباسازی، آذینبندی خیابانها و برپایی ایستگاههای صلواتی و برگزاری جشنها و مراسمهای ویژه میلاد امام زمان(عج) در شهر است.
وی مناسبتهای مذهبی و دینی را یکی از امتیازات فرهنگی در نظام اسلامی عنوان کرد و خاطرنشان کرد: ماه رجب، شعبان و ماه مبارک رمضان فصل نیایش در فرهنگ اسلامی به شمار میروند.
علیپور همچنین با بیان اینکه مراسم و جشن شعبانیه باید با رویکرد مردمی برگزار شود گفت: حضور هیئتهای مذهبی و تشکلهای مردمی برای برگزاری جشن نیمه شعبان داوطلبانه و خودجوش بوده و تاثیرگذاری و محتوای جشنهای اعیاد شعبانیه بسیار مورد اهمیت است.
وی اظهار داشت: برگزاری هرچه بهتر و با شکوهتر اعیاد شعبانیه بیانگر عشق و محبت شیعیان به امامان معصوم(ع) است و مشارکت در مردم در این جشنها باید هدفمند باشد.
علیپور افزود: گاهی اوقات برخی افراد با استفاده از موسیقی های نامتعارف که در شان این ایام نیست به معنویت این جشنها آسیب زنده و آن را از مسیر دینی و مذهبی خارج می کنند که این جشنها شکل دیگری پیدا می کند که می تواند آسیب رسان باشد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی ارومیه تصریح کرد: مناسبت های مذهبی باید متناسب با شان آن برگزار شود و همان گونه که حضور هر عزادار در مراسم عزاداری امامان معصوم، تیری به دشمنان محسوب می شود برگزاری جشنها نیز می تواند به یاس و نا امیدی دشمنان منجر شود.
وی احیای مساجد، هیئت های مذهبی، برنامههای قرآنی و اعزام مبلغان را از مهمترین برنامههای تبلیغات اسلامی برای پوشش مناطق محروم عنوان کرد و گفت: اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی در مناطق محروم به طور ویژه مورد توجه قرار خواهند گرفت.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ارومیه یادآور شد: به دلیل عشق و علاقه مردم به ائمه معصومین(ع) معمولا در نیمه شعبان شاهد برگزاری جشن های مختلفی از سوی کسبه، بازاریان، گروه های مختلف در مساجد، منازل، مغازه ها، ادارات و شهرها و روستاها هستیم که اگر بتوانیم آنها را ساماندهی کنیم به نتایج بهتری می رسیم.